Jouw event?

Jouw event?

Voorkom een chaotisch en onverzorgd bedrijfsevenement. De organisatie van een bedrijfsevenement heeft namelijk nogal wat voeten in de aarde, zeker wanneer je een event met rendement wilt realiseren. Laat ons jouw event organiseren zodat jij je volledig kunt focussen op je bedrijf. In samenspraak met jou, zorgen wij dat je evenement tot in de puntjes verzorgd is en dat je zakelijke doelstellingen worden behaald.

Voor ons is niks te gek. Desgewenst nemen wij de gehele organisatie voor onze rekening, van strategie tot het eindtraject inclusief vervoer, inrichting en catering. Wij werken op diverse locaties, met kleine en grote groepen en kennen een uitgebreid aanbod. Alles is mogelijk. Dat ene bijzondere idee of die speciale wens werken we graag voor je uit tot een totaalprogramma waarin ieder detail is ingevuld. 

Corona

Sinds de komst van het coronavirus zijn veel events geannuleerd of volledig online uitgevoerd. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een specialist op het gebied van livestreams en hybride-events.

Compilatie van diverse online bingo’s voor De Walrus, Sneek.

Ons ervaren team realiseert coronaproof een online bingo die past bij jullie bedrijf, vereniging of stichting. Een ware online beleving. Afwisselend, interactief, humor en met veel plezier. De presentatie is in handen van Theun Plantinga, hij zorgt voor een hilarische avond thuis op de bank. Sylvester Bok is al jaren onze dj tijdens de offline bingo’s. Theun en DJ SLY zijn een fantastisch duo en volledig op elkaar ingespeeld. De lekkerste plaatjes komen voorbij, swingende hits en coole geluidseffecten. De techniek van de stream wordt verzorgd door Filmke.nl. Hij zorgt er voor dat alles wat er gebeurt in de bingo-studio haarscherp en kraakhelder te zien en te horen is op je telefoon, tablet, laptop of televisie. ML Events stuurt het hele team aan en heeft de algehele regie in handen. Wij staan voor maatwerk en kunnen een bingo dus personaliseren en geheel naar wens realiseren voor jou bedrijf. Wil je meer info? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op: